0.jpg


Pharmox on Hollantilainen korkealaatuisten eläinlääkinnällisten ravintolisien tuottaja sekä toimittaja ja on perustettu vuonna 2003. Yrityksen toimintaan kuuluu terveydenhuollon tuotteiden kehittäminen ja myynti. Pharmox on sitoutunut parantamaan lemmikkien terveyttä ja hyvinvointia maailmanlaajuisesti.
Tasapainoinen koostumus
Pharmox tarjoaa laadukkaita, tutkimukseen perustuvia ja innovatiivisia ravintolisiä. Teemme tuotteisiimme kattavan valikoiman keskeisiä aineosia aktiivisessa muodossa mikä optimaalisen imeytymisen kehoon. Lisäksi käytämme hyvin tasapainoista ainesosien yhdistelmää, jotka parantavat ja täydentävät toisiaan.
Laatutakuu
Tuotteellamme on HACCP, GMP (Good Manufacturing Practice) ja ISO 22000 sertifiointi. Työskentelemme vain laadukkailla raaka-aineilla ja pakkauskomponenteilla. Kaikki lisäykset täyttävät viranomaisten asettamat uusimmat vaatimukset.

Lisäravinteet

Pharmox on hollantilainen toimittaja joka valmistaa korkealaatuisia, ravitsemuksellisia lisäaineita koirille, kissoille ja hevosille. Tuotteet valmistetaan viimeisimpien tieteellisten havaintojen mukaan ja sisältävät laadukkaita raaka-aineita, jotka täyttävät farmaseuttisen laadun ja puhtauden.
Seuraamme tarkkaan kaikkia Pharmox-ravintolisien osia ja pyrimme mahdollisimman korkeisiin standardeihin. Näin takaamme laadukkaimmat tuotteet eläimille.

Tuotteitamme on saatavilla

Eläinlääkäriasemilta

Erikoisliikkeistä

Tuotevalikoimaamme kuuluu mm.:

  • Koiran ja kissan Glukosamiini-Kondroitiini-MSM nivelille

  • 100% Lohiöljy Aineenvaihdunnan,sydämmen, ihon ja turkin hyvinvointiin

  • PEA vastustuskykyä lisäämään

  • Magneesium citraatti lihaksille ja luustolle

  • Poneille ja hevosille Glukosamiini

  • Poneille ja hevosille magnesium citraatti

Koiralle & Kissalle

Magnesium

Magnesium Complex Monimuotoinen ainutlaatuinen, patentoitu magnesiummuoto kuolleesta merestä. Yhdistettynä erilaisiin vitamiineihin, se tukee lihaksia ja hermoja. Magnesium osallistuu kissan ja koiran kehon energian aineenvaihduntaan, hermostimulaattorien siirtoon ja on tärkeä sekä hyvä lihasfunktio. 60 kapselia.

Glukosamiini- Kondroitiini - MSM

Pharmox Glukosamiini on yksi laajimmin käytetyistä lisäravinteista koirille ja kissoille. Tämä tuote on tasapainoinen yhdistelmä glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja MSM, joka on suunniteltu erityisesti koirille ja kissoille. Liuos on helppo annostella ja sopii päivittäiseen käyttöön. Liuos ei jätä jäämiä koiran tai kissan suuhun.

100% Lohiöljy

Lohiöljy 100% Pure On puhdas tuote Islannin vesistä, ilman lisäaineita. Luonnollinen lohiöljy uutetaan kylmäprosessin avulla , ja se sopii eläinten ravinnoksi. Kylmäprosessin avulla pyritän säilyttämään välttämättömiä rasvahappoja niin paljon, kuin mahdollista. Välttämättömillä rasvahappoilla on myönteinen vaikutus kehon eri prosesseihin. Pharmox lohiöljy 100%, ei sisällä lisäaineita. Tämä yhdistelmä parantaa ruoansulatusta, sydämen ja verisuonien, ihon ja turkin hyvinvointia.

Karpalo komplexi

Koira & Kissa karpalokompleksi Forte Yhdistelmä karpalo-uutetta, D-mannoosia ja C-vitamiinia. C-vitamiini on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä antioksidanteista. D-mannoosi on luonnollinen, olennainen sokeri. D-mannoosia esiintyy pieninä määrinä hedelmissä kuten omenoissa, appelsiineissa, persikoissa ja eräissä marjoissa, kuten karpaloissa ja mustikoissa.

Omega kalaöljy

Koira & Kissa ExtrOmega kalaöljy Puhdas ja luonnollinen kylmän veden kalaöljy yhdistettynä E-vitamiiniin. Kalaöljyssä on runsaasti omega-3-rasvahappoja, joissa on suuria annoksia EPAa ja DHA:ta. Kalaöljy on triglyseridiöljy, joka on läpikäynyt uuttovaiheen verrattuna etyyliesteriöljyyn, joka edistää imeytymistä ja estää närästystä. 60 kapselia.

UC-II

Sisältää patentoidun muodon denaturoimatonta kakkostyypin kollageenia, C-vitamiinia ja D-vitamiinia. 60 kapselia.

Magnesium Citraatti
Kurkuma komplex

Koira & Kissa Kurkuma C3 -kompleksi Kurcuma C3 -kompleksissa on korkealaatuinen kurkuma-uute. Yksi tabletti sisältää 600 mg porkkanauutetta (Curcuma Longa Rhizome). Tämä juurten tiivistetty uute sisältää 95% kurkumiinia. Kurkumiini on tunnetuin polyfenoli kurkuma-kasvin juurissa. Kurkumiini on porkkanassa ja kurkumassa. Kurkumiini lisää glutationia, joka on tärkein kehon valmistama antioksidantti ja joka on maailman parhaiten tutkittu fytotensiini.

PEA

PEA tunnetaan kehon omana suojamolekyylina. Sen tärkeimpiä tehtäviä on suojella soluja tulehduksia, kipuja ja mm kutinaa vastaan. Se sisältää eläinten oman kehon tuottamaa luonnollista ainetta nimeltään palmitoyylietanoliamidi (PEA), jota solut luovat vasteena tietyille ärsykkeille. Palmitoyylietanoliamidi on tutkittu useissa tieteellisissä tutkimuksissa mm.kutinaa estävänä, atooppiselle, kuivalle ja ärtyneelle iholle, joissa siitä on saatu monia myönteisiä tuloksia.

Hevonen ja poni magnesium
Hevonen gluko