Kouluttajat Outi & Irena

Kouluttajat Outi & Irena tarjoaa Ulvilassa ammattimaisia eläinkoulutuspalveluita. Toimimme Friitala-Talossa Tassucat-myymälän koulutustilassa.

Olemme molemmat koulutettuja eläinalan ammattilaisia.

Työskentelemme nykyaikaisin, tutkittuun tietoon perustuvin menetelmin ja kaikessa toiminnassamme ykkössijalla on eläimen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Koulutustemme pääpaino on toimivassa arjessa, pentukoulutuksessa, hauskoissa ja hyödyllisissä koulutuspeleissä sekä koiraongelmien kestävissä ratkaisuissa.

 

Meistä kouluttajista ja arvoistamme voit lukea tarkemmin Facebook-sivuiltamme. Löydät sieltä myös alkavat kurssit, kuulumisia ja ajankohtaiset tapahtumat.

Outi Kivimäki

Irena Saarijärvi

Outi Kivimäki on kouluttanut koiria Porissa ja Satakunnassa vuodesta 2014 lähtien, ja on osalle ehkä tuttu Koirakoulu Jasperista. Outi on käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija (Tampereen yliopisto) sekä ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja (Amiedu). Sekalaisia muita eläinalan kursseja on vuosien varrelta tullut käytyä runsaasti. Omana koiraystävänä on 12-vuotias whippetvillakoira Senni. <3

Irena Saarijärvi on käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija (Tampereen yliopisto), biologi, pieneläinhoitaja ja Absolute Dogsin Pro Dog Trainer. Irena on opiskellut nykyaikaista eläinkoulutusta vuodesta 2001 käymällä lukuisia eläinkoulutuskursseja, -luentoja ja -seminaareja. Omana koiraystävänä on 10-vuotias lapinporokoira Soihtu. ❤

Myymälä palvelee

Ma, Ke, To ja Pe klo 11.00-17.00

La klo 11.00-14.00

Ti ja sunnuntait ja arkipyhät olemme suljettuna

21.12. klo 11.00-18.00

22.-27.12 suljettu

Friitalantie 11

28400 Ulvila

Verkkokauppamme toimii osoitteessa www.tassucat.fi

Toimitamme Porin ja Ulvilan alueella yli 50,00€ ostokset kotiin ilmaiseksi.

Trimmaukset, koulutukset ja Eläinfysioterapia -palvelut aina sopimuksen mukaan

Kynsienleikkaus ilman ajanvarausta

(varaa riittävästi itsellesi aikaa)

© 2018 TASSUCAT&PETZOR  sivut on toteuttanut www.workkii.com

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon